17 heerlijke niet-alcoholische zomerdrankjes

17 deliciosas bebidas de verano sin alcohol

De zomer is aangebroken en het is het ideale moment om een aantal heerlijke koude dranken te nuttigen om de hitte van de hoge temperaturen te kalmeren.

Vandaag stellen we 17 heerlijke zomerse drankjes zonder alcohol voor, zodat alle leden van het gezin, inclusief de kinderen van het huis, kunnen genieten van de ongelooflijke smaken.

Deze niet-alcoholische cocktails hebben een verscheidenheid aan smaken en kleuren die ieders aandacht zullen trekken. Ook als het een verbintenis is of een feest tussen volwassenen, kunt u een vleugje alcohol aan de smaak toevoegen.

U zult verrast zijn door het gemak van de bereiding van elk van de niet-alcoholische dranken, en u en uw gasten zullen zeker zin hebben in een ander drankje.

Niet-alcoholische dranken met fruit

Bebidas sin alcohol con frutas

Niet-alcoholische dranken met fruit zijn een gezonde en verfrissende optie, evenals het hebben van heerlijke smaken.

Deze fruitcocktails hebben weinig ingrediënten nodig en het duurt niet langer dan vijf minuten om ze per glas te maken.

Probeer elk van deze drankjes te maken en kies je favoriet, wees er zeker van dat je familie en vrienden er ook van zullen genieten.

Roze limonade

De roze limonade trekt onmiddellijk de aandacht van iedereen vanwege de levendige roze kleur.

Om roze limonade te maken heb je twee liter koud water, ijs, het sap van zes citroenen, frambozen, suiker, een kan en een schijfje citroen nodig.

Als eerste stap moet je een frambozensiroop klaarmaken. Doe tweederde van het water, tweederde van de suiker en een kopje frambozen in een pot.

Wanneer het water in de pot heeft gekookt en je merkt dat de frambozen zijn uiteengevallen, giet je de siroop in een zeef om de resterende frambozen die niet zijn gesmolten te scheiden.

In de kruik serveert u anderhalve liter water, het sap van de citroenen en de frambozensiroop die u bereidt. Meng goed tot alle ingrediënten zijn geïntegreerd.

Als je het in een glas serveert, doe er dan ijs op en garneer met het schijfje citroen of wat frambozen.

Aardbeienlimonade

Een ander alternatief met een opvallende en aantrekkelijke presentatie is aardbeienlimonade, waarvan de bereiding slechts vier ingrediënten vereist: 15 aardbeien, twee eetlepels honing, citroensap, ijs en een liter water.

Neem alle 15 aardbeien en was ze zorgvuldig. Als u klaar bent, verwijdert u de steel en snijdt u deze doormidden.

Doe de liter water, de gehakte aardbeien en de twee lepels honing in een pot. Zet het vuur uit als de aardbeien zacht zijn.

Serveer het aardbeienmengsel in de blender en klop tot je een cocktail hebt zonder klontjes of stukjes aardbeien. U kunt de aardbeien ook zeven en alleen het water uit hun keuken serveren.

Als je klaar bent met slaan, giet je het citroensap in de cocktail en giet je het in een kan.

U kunt de kruik in de koelkast zetten om af te koelen of u kunt hem serveren in een glas met wat ijsblokjes naar smaak.

Sint Franciscus

Om af te koelen van de drukkende hitte is er niets beter dan een drankje dat enkele citrusvruchten in zijn bereiding opneemt.

San Francisco is een alcoholvrije drank die twee citroenen, vijf sinaasappels, suiker, ananasschijfjes, ijs, water en 15 milliliter grenadine nodig heeft.

Verwijder de huiden van de citroenen en sinaasappels, pers hun sap uit en doe ze in de blender.

Snijd ongeveer vier ananasplakken en plaats ze samen met de rest van het fruit in de blender. Je moet ook 50 gram suiker en de 15 milliliter grenadine toevoegen.

Meng alle ingrediënten tot je een homogeen drankje krijgt. Serveer ten slotte het water en het ijs in de blender om het weer te mengen.

Om de drank te introduceren, neemt u grenadine en plaatst u deze rond het glas en giet u vervolgens de suiker in om een glazuurtje te geven.

Niet-alcoholische Piña Colada

Piña Colada is een iconisch drankje dat veel mensen hebben gedronken onder het genot van een middagje aan het strand of bij het zwembad.

De ingrediënten voor deze bereiding zijn 100 milliliter kokosnootcrème, 200 milliliter ananassap, ijs en ananasschijfjes.

Giet de 200 milliliter ananassap, de 100 milliliter kokosnootcrème en het ijs in een blender tot het zijn karakteristieke romige textuur krijgt.

Serveer in een glas en versier met een plakje ananas of een paraplu om de drank een leuke toets te geven.

Aardbei Mojito

De aardbei is een van de favoriete vruchten voor het maken van cocktails vanwege de rijke smaak en de veelzijdigheid die het moet combineren met andere ingrediënten.

Bij deze gelegenheid presenteren we de aardbeienmojito, een cocktail die, met of zonder alcohol, degenen die erom vragen boeit.

Om ze te bereiden heb je drie grote aardbeien zonder stengels nodig, twee lepels bruine suiker, muntblaadjes, ijs, limoensap en citroencognac.

Doe de aardbeien, het limoensap en de twee lepels suiker in de mixer.

Schenk een paar ijsblokjes in het glas en giet het aardbeienmengsel erin. Voeg vervolgens de muntblaadjes toe en serveer de citroencognac als aanvulling op de drank.

Sinaasappel- en bananencocktail gezoet met honing

Als u van cocktails met een romige textuur houdt, is dit een van de ideale niet-alcoholische dranken voor u.

Voor de bereiding ervan zijn een banaan, een lepel honing, drie lepels yoghurt, ijs en een sinaasappel nodig.

Verwijder de schil van de sinaasappel zodat de cocktail niet bitter is en ook de schil van de banaan.

Doe de sinaasappel en de banaan in het glas van de mixer en begin te kloppen tot er geen stukjes van de vruchten meer over zijn. Zodra de vruchten zijn geplet, voeg dan de lepel honing en de drie lepels yoghurt toe om opnieuw te kloppen.

Serveer in een glas met ijs of voeg het ijs toe aan de blender om het een smoothie textuur te geven.

Ananas-Lime-Cilantro Drankje

Deze niet-alcoholische cocktail is een 100% gezonde drank die u kunt toevoegen aan uw dagelijkse routine.

Het wordt gemaakt met twee appels, 15 korianderstengels, gember, een kwart van de gehakte ananas, limoensap en een komkommer.

Was elk van de ingrediënten, verwijder de huid en snijd ze in kleine stukjes. In het geval van de appel is het noodzakelijk om zijn kern te verwijderen.

Doe de ingrediënten in het blenderglas en meng ze tot alle ingrediënten volledig verbrijzeld zijn.

Serveer in een glas of beker en versier met een plakje ananas om het meer bekendheid te geven.

Watermeloen Cocktail

Watermeloen is een van de meest geconsumeerde vruchten tijdens de zomer om af te koelen en te genieten van een gezond snoepje.

De ingrediënten die je nodig hebt zijn muntblaadjes, soda, sinaasappelsap, een in kleine stukjes gesneden watermeloen en twee eetlepels honing.

Leg de stukjes watermeloen en het sinaasappelsap in de mixer tot het een frappé textuur heeft.

Om er zeker van te zijn dat het watermeloen- en sinaasappelmengsel niet klonterig is, kunt u het een uur in de koelkast bewaren.

Doe bij het serveren in de glazen de helft van het watermeloen-oranje mengsel en de andere helft van de soda.

Als decoratie kunt u een kleine watermeloendriehoek of wat muntblaadjes gebruiken.

Rode vruchten

Als u een fan bent van rood fruit, zult u deze alcoholvrije cocktail heerlijk vinden. Bovendien zal het een groter gevoel van frisheid geven omdat het een slushdrank is.

Om deze cocktail te maken heb je citroensap, ijs, muntblaadjes, verschillende soorten rood fruit zoals aardbei, bosbes, framboos of kers en bruine suiker nodig.

Serveer 100 gram bruine suiker in een pot met een beetje water tot de suiker smelt en haal deze van het vuur om te rusten.

Plaats de noten in een andere pot en steek de vlam aan tot er een rood vruchtensap ontstaat. Voeg de gesmolten suiker en het citroensap toe aan de bessen.

Giet het mengsel in een container en zet het twee uur in de koelkast om volledig af te koelen. Het is belangrijk om het mengsel elk half uur te roeren om te voorkomen dat het bevriest.

Als de twee uur voorbij zijn, doet u het rode vruchtenmengsel in de blender en voegt u ijs toe om de slush te vormen. Serveer in een glas met een muntblaadje of wat rood fruit ter decoratie.

Passievruchtencocktail met kiwi

Als u een persoon bent die houdt van nieuwe en innovatieve smaken, kunt u houden van deze niet-alcoholische passievruchtendrank met kiwi.

Deze cocktail heeft passievruchtensap, twee kiwi’s, frisdrank en ijs nodig.

Het belangrijkste is om de kiwi te schillen en in grote stukken te snijden. Plaats het in een container en begin het te pletten tot je een kiwipasta krijgt. Serveer de geplette kiwi in de blender met het passievruchtensap en meng tot je een drankje krijgt zonder grote sporen van de kiwi.

Doe wat ijsblokjes in het glas en schenk de cocktail halverwege in om de andere helft met de soda af te maken. Versier met muntblaadjes of munt.

Banaan met pindakaas

Bij de bereiding van de bananencocktail met pindakaas krijg je een gladde textuur, die de warmte buiten de deur houdt en je voorziet van verschillende voedingsstoffen.

Alles wat je nodig hebt is een banaan, een theelepel vanille, twee eetlepels pindakaas, een kopje en een half kokosmelk en twee eetlepels kokosnootboter.

Doe alle ingrediënten in een blender samen met wat ijsblokjes en je krijgt je non-alcoholische drankje. Serveer in een hoog glas en versier met wat bananenschijfjes.

Niet-alcoholische en niet-fruitdranken

Bebidas sin alcohol ni frutas

Voor het geval je geen zin hebt in een cocktail met fruitsmaak en je een verfrissende maar neutrale optie wilt, zijn er niet-alcoholische dranken die bereid kunnen worden met infusies.

Net als fruitcocktails zijn ze eenvoudig te bereiden en bieden ze eindeloos veel voedingsstoffen aan de mensen die ze consumeren.

Ijsthee

IJsthee is een van de meest populaire dranken als het gaat om de zomer, omdat het verfrissend en licht is.

Om ijsthee te maken moet je een liter water, suiker, citroenschijfjes en de thee die je verkiest hebben.

Verwarm de liter water, doe de thee in een zeef en giet het water door de zeef om de infusie te verkrijgen.

Voeg suiker toe aan de thee en laat het vier tot acht uur rusten tot het geheel is afgekoeld.

Als je het in het glas gaat serveren, leg dan ijs en wat citroenschijfjes om het koud te maken en de smaak te accentueren.

Thee met kamille en lavendel

Koude kamille en lavendelthee is ook uitstekend geschikt voor een warme dag. Om het te maken heb je lavendelthee, kamillethee, drie eetlepels honing en twee koppen water nodig.

Verwarm de twee koppen water tot het begint te koken en plaats twee eetlepels lavendel en twee eetlepels kamille in een zeef.

Giet het water in de zeef voor de kamille en de lavendelinfusie. Laat het rusten in een kan en voeg de drie eetlepels honing toe.

Als het op kamertemperatuur is, kunt u het in de koelkast zetten tot het erg koud is of het in een glas met wat ijsblokjes serveren.

Mojito

Mojito’s staan bekend om hun verscheidenheid aan combinaties, vergezeld van likeuren zoals rum.

Vandaag stellen we echter een mojito alternatief voor voor vrienden en familie die geen alcoholische dranken consumeren of voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar deze drankjes.

Voor een mojito heb je muntblaadjes, ijs, citroencognac, twee eetlepels van de zoetstof van je voorkeur en een schijfje limoen nodig.

In een kruik worden de muntblaadjes, de zoetstof naar keuze en de citroencognac geserveerd. Meng met behulp van een lepel of een cocktailprikker en voeg ijs naar smaak toe.

Wanneer u de mojito in de glazen serveert, voeg dan ijs naar smaak toe en versier met citroenschijfjes of gehakte muntblaadjes.

Horchata

De tigernotenmelk is een drank met grote verfrissende eigenschappen en heeft slechts drie ingrediënten nodig bij de bereiding: kaneel, tigernoten en koud water.

Was de tigernoten en laat ze 12 tot 24 uur weken in water. Als de tijd voorbij is, moet u de tigernoten zeven en opnieuw wassen.

Verpletter de tigernoten in een mixer met 200 milliliter koud water tot je een wit drankje krijgt.

Zeef de witte drank om de resten van de tigernoten in de mixer te verwijderen en neem alleen het sap.

Serveer de horchata in een kan, zet een theelepel kaneel en meng tot alles geïntegreerd is.

Sangria zonder wijn

Sangria is een andere iconische drank van de zomer. De intensiteit van de smaken en de frisheid maken het een vaste optie voor veel mensen.

Om het te bereiden heb je een liter heet water, een liter frisdrank, vier zakken zwarte thee, kaneel en een kopje en een half suiker nodig.

Voor de vruchten die het bevat, heb je rood vruchtensap, sinaasappelsap, gesneden aardbeien, in blokjes gesneden appels, gesneden citroenen, in blokjes gesneden limoen en sinaasappelschijfjes nodig.

Eerst moet u de zwarte thee infusie bereiden door de vier theezakjes in de liter heet water te plaatsen. Zodra het infuus klaar is, serveer je het kopje en de helft van de suiker en roer je het op tot het is opgelost.

In een andere container serveren we de vruchtensappen naast de plakjes en blokjes van het fruit die je snijdt. Wanneer de thee op kamertemperatuur of koud is, is het tijd om de vruchten in die pot te serveren en te mengen.

Zet het een uur of twee in de koelkast, zodat het volledig koud is. Naarmate de tijd verstrijkt, neemt u de kruik, giet u de frisdrank in en roert u zich opnieuw.

Om te serveren, plaats je ijs in het glas en versier je het met een van de citroen- of sinaasappelschijfjes.

Ijskoffiemelk

Als een van je favoriete drankjes koffie is en je wilt niet stoppen met het drinken ervan ondanks de hitte, kun je een ijsversie maken.

Je hebt een kop sterke koffie nodig, een kop kokosmelk, ijsblokjes en twee eetlepels honing.

Serveer de koffie, melk, lepels honing en ijs tot deze verbrijzeld is en de koffie een frappé textuur heeft.

Schenk de koffie in een kopje en versier het met room, chocolade of chocolade.

Betere glazen voor het maken van niet-alcoholische cocktails

Mejores vasos para preparar cocteles sin alcohol

Als u een feestje wilt houden met familie of vrienden en een glas nodig heeft om de alcoholvrije cocktails te serveren, vindt u een uitgebreide catalogus in de virtuele winkel van Monouso.

Onder onze productcategorieën hebben we de ideale plastic bekers voor de bereiding van cocktails voor uw familiebijeenkomsten of verkoop in uw bedrijf.

Onder de producten vindt u plastic bekers, glazen bekers, biologisch afbreekbare bekers en herbruikbare bekers, allemaal met de duurzaamheid, kleuren en capaciteit die u nodig heeft.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a través del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en línea.

Rechten: Acceso a, Corrección, cancelación, oposición y otros derechos como se explica en la “Información adicional”.

Ontvangers: Los datos sólo se transmiten a los proveedores que tienen una relación contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.