fbpx

14 toepassingen van ritstassen die je niet kende. Maak er het beste van!

In sommige huizen is het gebruikelijk om ritstassen te gebruiken om voedsel strak op te bergen.

Sommige van deze tassen zijn echter ontworpen om superieure kracht te bieden, zodat we ze kunnen gebruiken voor andere activiteiten die u zich niet eens kunt voorstellen.

Wilt u nieuwe manieren ontdekken om uw ritstassen te gebruiken?

Blijf lezen en ontdek enkele van de opties die u heeft om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken.

Ritszakken voor rampvrij kneden

Bolsas zip para amasar sin desastres

Als je een persoon bent die plezier heeft in het bereiden van een recept, maar niet van rommel of plakkerige handen houdt, dan is dit de ideale keuze voor jou.

U kunt met uw ritstassen uw recepten kneden, zonder uw handen vuil te maken, of de tafel.

U hoeft alleen maar de ingredi├źnten van uw bereidingen in een ritszak te gieten, met de nodige grootte om comfortabel te werken, te sluiten en te kneden tot u de consistentie krijgt die u nodig heeft.

Het beste is dat als er toch nog een resterend mengsel is, je het kan koelen in dezelfde zak waar je het gekneed hebt.

Zakje met ritssluiting voor gebak

Manga pastelera con bolsas zip

Presentatie is essentieel in de keuken, maar in de bakkerij wordt het naar een ander niveau getild.

Als je een aantal van je recepten moet versieren, zoals muffins of taarten, maar geen spuitzak bij de hand hebt, hoef je je geen zorgen te maken.

Neem een ritszakje en maak je eigen mouw.

Je hoeft alleen maar het mengsel dat je gaat gebruiken om te versieren in de zak te stoppen, de zak te sluiten en een kleine snede te maken in een van de hoeken van de zak.

Als u een speciaal ontwerp wilt maken met het mengsel, plaats dan een mondstuk in de hoek die u snijdt.

Om het mondstuk vast te houden, kunt u een stukje tape gebruiken of het in de hand houden terwijl u het gebruikt, waarbij u ervoor zorgt dat het op zijn plaats blijft.

Organisatie van accessoires

Organizaci├│n de accesorios

Als u al uw accessoires wilt organiseren, meer ruimte wilt krijgen of ze gemakkelijk wilt vinden, dan is dit een strategie die voor u kan werken.

Verdeel uw accessoires op basis van hun grootte en plaats ze op volgorde in de ritstassen waar ze het beste in passen.

U kunt deze manier van organiseren ook gebruiken voor make-up, waarbij de producten worden gedeeld door het nut ervan. Je zou de borstels in aparte zakken kunnen doen.

Bescherm uw belangrijkste documenten

Resguarda tus documentos más importantes

Er zijn documenten die we niet vaak gebruiken, zoals paspoorten, tenzij we op reis zijn.

Of u nu op reis bent of ze gewoon veilig moet opbergen, om te voorkomen dat ze nat worden of dat u motten krijgt, u kunt gebruik maken van ritstassen.

Plaats uw documenten in de zak, sluit deze af zonder lucht binnen te laten en ga verder met het opbergen in uw documentlade.

Ze blijven als nieuw, zonder vocht of schade.

Zelfgemaakt kompres met ritszakken

Compresa casera con bolsas zip

Heb je een onverwachte hoofdpijn en geen koudwatervrees thuis?

Geen probleem, haal er een met ritstassen.

Om het in elkaar te zetten hoef je alleen maar een ritszak met ijs te vullen tot je het kunt sluiten, verzegelen en dat is het.

Met dit kompres kunt u zwelling, buiging, hoofdpijn verminderen of een gebied fris houden terwijl u op weg bent naar het ziekenhuis.

Speciale popcorn tassen

Bolsas de palomitas especiales

Je wilt popcorn meenemen naar een picknick, maar je weet dat het niet lang vers blijft.

De beste manier om hun frisheid te behouden is door een ritszak te gebruiken om ze te verplaatsen.

Daarnaast kunnen ritstassen met popcorn als beschermend materiaal worden gebruikt. Ontdek het hieronder.

Als u iets delicaats moet inpakken voor een zending of een verhuizing, maak u dan geen zorgen over het niet hebben van bubbeltjesplastic. Kook wat popcorn en scheid het in verschillende zakjes met rits, je hebt goedkope beschermtassen.

Om ze te gebruiken moet u de zakken met popcorn om de voorwerpen die u wilt verpakken plaatsen, zodat ze als bescherming dienen.

Het leukste is dat wanneer u of iemand op het punt staat de verpakking te openen, ze kunnen genieten van een aantal heerlijke popcorn, terwijl het nemen van de objecten uit de doos.

Persoonlijke verzorgingsset met ritstassen

Kit de cuidado personal con bolsas zip

Als u een paar dagen op reis gaat of bij een vriendin verblijft, is het belangrijk om uw persoonlijke hygi├źne producten mee te nemen.

Om de grote containers niet te hoeven dragen, koopt u de artikelen in de kleinere presentatie.

Bewaar ze dan in een ritszak zodat ze niet te veel ruimte innemen in de tas die je gaat gebruiken, vind ze snel tussen je kleren en neem ze mee waar je ze nodig hebt.

Bewegende vloeistoffen in vliegtuigen

Traslado de l├şquidos en aviones

Als u met het vliegtuig gaat reizen is het belangrijk om een van de basis- en universele regels te kennen bij het verplaatsen van sommige vloeibare producten in het vliegtuig.

Volgens de internationale wetgeving mogen vloeibare producten alleen worden vervoerd in kleine verpakkingen van maximaal 100 ml.

Als u een vloeistof zoals shampoo moet verplaatsen, giet dan maximaal 100 ml in een zakje met rits en u bent klaar om te gaan.

Als u deze instructies volgt, zullen de producten die u nodig hebt de veiligheidscontrole doorstaan en kunt u de geplande reis voortzetten, zonder enig ongemak.

Nooduitrusting om gelijke tred te houden

Kit de emergencia para continuar funcionando

Het is belangrijk om een energiekit bij de hand te hebben voor het geval er iets onverwachts gebeurt. Als het verlengd wordt en je bent te laat, kun je zonder problemen werken.

Uw kit moet nuttige items bevatten zoals mueslirepen, snoep, contant geld en uw mobiele telefoonoplader.

Je stopt al deze spullen in een ritszak, houdt het in een zak van je tas en je hoeft geen tijd te besteden aan het doorzoeken van je spullen om ze te vinden.

Ontbijt voor overal

Desayuno para cualquier lugar

Een van de belangrijkste eigenschappen van ritszakken is dat ze vochtbestendig zijn en het voedsel zeer goed bewaren

Daarom zijn ze ideaal om uw voedsel of snacks mee te nemen waar u maar wilt en zonder hun eigenschappen te verliezen.

Plaats de voorbereiding in de ritszak en sluit deze af, zorg ervoor dat er geen open ruimte is.

Afhankelijk van het soort voedsel dat u hebt opgeslagen, moet u het opslaan in een aparte ruimte in uw tas of binnen met andere van uw spullen.

Bescherming van elektronische artikelen

Protecci├│n de art├şculos electr├│nicos

Als u wilt dat uw helmen, lader, flash drive en andere elektronische items in goede staat worden gehouden, zijn ritstassen uw grootste bondgenoot.

U kunt een gemeenschappelijke ritstas gebruiken om ze op te bergen, ze in de zak stoppen om ze mee te nemen waar u ze nodig hebt, voorkomen dat ze vuil worden of worden misbruikt.

Maar ook zijn er enkele antistatische ritstassen die je kunt gebruiken als je iets hebt dat je wilt beschermen tegen dit soort elektriciteit.

Crushkoekjes of -noten

Triturar galletas o frutos secos

Als je een recept gaat maken dat gebruik maakt van geplette koekjes of kleine stukjes noten, als ingredi├źnt of voor de presentatie, dan is dit de beste manier om ze te pletten zonder je keuken vuil te maken.

Plaats de koekjes of vruchten in de ritszak, sluit deze goed af en verpletter ze met behulp van een hamer of roller. Raak het niet aan, geef de rol of de hamer niet over het koekje of het fruit en het zal breken.

Als je meer hebt verpletterd dan nodig is, zorg er dan voor dat je de zak goed afsluit zodat hij niet zijn frisheid verliest en bewaar hem om opnieuw gebruikt te worden.

Opslag van seizoensgebonden textiel

Almacenamiento de textiles de temporada

Met de wisseling van de seizoenen is het noodzakelijk om de kleding die niet nodig is en de open ruimte voor de seizoensgebonden kleding te behouden.

Plaats uw kleding van de afgelopen seizoenen in ritszakken en identificeer ze. Zo bescherm je ze tegen stof en motten.

Een ideale optie is om ze uit te zuigen, zodat uw seizoensgebonden kleding in een perfect vacu├╝m blijft, zodat ze geen slechte geuren hebben als u ze weer gebruikt.

Diepvrieszakken

D├│nde comprar bolsas zip baratas

Diepvrieszakken zijn de beste manier om vers voedsel bij lage temperaturen op te slaan, zolang als je nodig hebt

Voor het maken van deze zakken wordt polyethyleen met een lage dichtheid gebruikt, zodat het geen bedreiging vormt voor uw gezondheid of die van uw dierbaren.

De zakken hebben een luchtdichte afsluiting om te voorkomen dat de inhoud eruit valt of wordt verbrand door de kou in de vriezer.

Sommige hebben een bandje waarmee je elk van de voedingsmiddelen die erin zitten duidelijk kunt identificeren, en andere zijn doorzichtig met zakjes voor een etiket.

Waar kan je goedkope zakken met rits kopen?

Als het moeilijk is om diepvriesvoedsel in uw verpakking te organiseren omdat u niet veel ruimte hebt, kan het gebruik van de luchtdichte ritszakken de oplossing zijn die u zoekt.

Met een rits zijn ze gemakkelijk te openen en te sluiten, en je kunt ze gebruiken om elk voedsel op te slaan.

Als onderdeel van de verscheidenheid aan ritstassen die wij u aanbieden, vindt u de tassen met een band voor identificatie, met een rits, met een rits en een zakje, onder andere.

Ze zijn transparant, dus je bespaart tijd door te zien welk voedsel het is en het uit de vriezer te halen. Ze zijn ook geurloos, dus noch de zak, noch je eten zal vreemde geuren absorberen.

We moeten allemaal de beste kwaliteit producten vinden voor de beste prijs, dus bij de Monouso online shop kunt u de ritstassen krijgen die passen bij uw behoeften.

Een antwoord achterlaten

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

BASISINFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

Doel: Gestionar las solicitudes realizadas a trav├ęs del sitio web, enviar comunicaciones comerciales y, en su caso, compras en l├şnea.

Rechten: Acceso a, Correcci├│n, cancelaci├│n, oposici├│n y otros derechos como se explica en la ÔÇťInformaci├│n adicionalÔÇŁ.

Ontvangers: Los datos s├│lo se transmiten a los proveedores que tienen una relaci├│n contractual con Monouso.

Legitimatie: Consentimiento del interesado.

Verantwoordelijk: Envalia Group, S.L.

Aanvullende informatie: You can find additional information on data protection in our privacy policy

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.